Stålmannen

Stålmannen, alla vet ni vem jag pratar om, en stark utomjording med en mass trixiga extraeffekter, och om man räknar bort det faktum att han tvångsmässigt måste rädda alla i nöd så har han en ganska så enkel vardag (hallå, den här mannen klarar ju allt, han behöver ju inte ens en ugn!). Så här en grå och trist söndag med bakfylla som dagens krydda så kan jag ju säga att livet blir ganska mycket enklare (iaf bra mycket roligare) om man får sätta till en guldkant, eller ja; en röd-blå stålmannen kant.

Material:

  • Plåster i hans berömda emblemform, det välkända s:et (att sätta på valfri plats på kroppen)
  • Trosor med samma motiv, -vem skulle inte finna livet lätt i sådana (förslagsvis där trosor ska sitta)

Och när dessa två kombineras, gärna med ett rött nagellack till, du är man ju i princip stålmannen (stålkvinna i kvinnors fall). Man inte bara ser superhjätig ut, man har definitivt lite av den känslan också, så sammanfattningsvis: tack vare stålmannen har vi fått en marknad för just stålmannen prylar, och tack vare det, så kan vi, om vi vill (och det vill ju självklart alla) få vara lite superhjältig, och om inte det gör livet enklare, vad gör då det?

Varning: bör ej utföras fö onykter,  kan få oönskade effekter, tron bör ej heller få överhand då du förmodligen säkert inte kan stanna tåg eller stå emot kulor med enbart din kropp som verktyg.


                               

Stålkvinnan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback