texmex ass

Min dator "data" har gått sönder, somehow så vill den inte starta alls.. Det enda som går igång är fläkten :(
Nu: dags för en till järnspruta

Update: Hb:t har gått upp till enorma 95 nu tack vare ironshotsen. Efter besöket hos dsk  mötte jag upp Johanna, Tora och Elin i parken där timmar spenderades i solen.
Upptäckte igår att jag gått ner mer än 2 kg under den här tiden då hb:t vart lågt (by by muskler) så nu ärt det definitivt en proteinrik kost som gäller..
Nu ska jag och Mr E gå iväg och käka på Texas Longhorn (samma restaurang som på alla hjärtans dag...)
By the way, vi har snart vart tillsammans i ett och ett halvt år nu :)


Jakten på det försvunna järnet fortsätter...

Kroppen
Ja, jakten på det försvunna järnet fortsätter, en sak är i alla fall klar, det försvinner inte i magen. Har hunnit fått två sprutor med järn nu och känner mig lite piggare, vilket är tur för jag börjar jobba nu (var långledig över midsommar). Under den här tiden har jag slagit alla personliga sömnrekord och fått hjärtklappning av en trappa. Jag längtar så tills hb:t är över 100 igen, funderar på om jag ska börja träna då.. Mina planer inför tjejmilen kan jag i princip ge upp iallafall : (
Funderar starkt på en kostomläggning, kanske vore det smart för mig att lägga om den, min kropp skulle ju inte direkt ta skada av att jag åt bra mycket mer kött (proteiner + järn) och mindre kolhydrater..

Övrigt
Jag tycker det är mysigt att sova i tält, i Midsommar gjorde vi det. Det vart lite kallt framåt morgonen men vi som hade dubbel-sovsäck vi kröp ju bara närmre varandra : ) Trotts satans hela armé av myggor utanför så klarade vi oss inne i tältet, och inte vart det fuktigt heller, nej jag har omvärderat tältet helt och det låter som om det blir mer tältande i framtiden... 
På tal om midsommar, ja det var många och blandad kompott där uppe i Färila, det bjöds på god mat och för den som vela, en uppsjö av snappsar. Det spelades på alla möjliga instrument och folk var fulla och glada, den var väldigt olik men samtidigt  väldigt snarlik de midsommrar jag är van vid..

Mysigt
Jag och Mr E har precis börjat läst en bok tillsammans, vi ligger på kvällarna och läser högt för varandra. Vårt första projekt är: Ett år i provance <-- vilket härlig bok!What the frack!

Jaha, då ligger hb:et på 89 dårå (inte bra)...

What the frack!

Jaha, då ligger hb:et på 89 dårå (inte bra)...

Väntat regn

Regndropparna landar ömsom hårt, ömsom mjukt på min av kyla knottriga hud.
Positive mind

Det är viktigt när man inte mår bra att man tänker på allt bra man har i sitt liv istället


Jag har
-Världens underbaraste pojkvän. Jag är så kär, vi har såklart precis som alla andra par våra upps and downs men ingen får mig att drömma om framtiden som han. Han är den som stått vid mig under hela den här tiden då jag haft det jobbigt, han är min största stötteperlare.
-Världens goaste katt, han tror att han är en bebis/hund, pussas, ligger alltid i knäet eller så delar han huvudkudde med mig.
-Världens underbaraste familj dit man alltid kan vända sig och alltid är välkommen, oavsett vad och tid på dygnet
-Turen att fått ett bra sommarjobb där jag har möjlighet att sova precis så mycket jag behöver varje dag
-Turen att få möjlighet att rida utan kostnad när jag har tid :)

Så har jag ju även en hel del kompisar att skratta och leka med, inte så många som i höstas dock, men samtidigt,är det verkligen kompisar, sådana som försvinner alltså?
Så överlag, vad spelar det för roll att kroppen är skröpplig när allt annat är topp :))


Jag vill se:

Föresten, mkt premiärer nu...

SF Bio: The Incredible Hulk SF Bio: Narnia: Prins Caspian SF Bio: Sex and the city (VIP)
 Hulken                          Narnia                   och så klart: Sex and the City

Bra filmer jag såg senast på bio

Iron Man 

Ironman -skitbra      Nu eller aldrig
(i´m a marvelgeek)  (uglycry -do i have to say more?)

No country for old men och Indiana Jones 4 har också setts men de är väl sådär....

Ledig dag men ändå inte...

Oki förklaringen till tröttheten kom igår, 103 i hb -inte bra. Mera prover ska visst tas, serumjärn togs igår å så vill de ta lite fler för å se att inte jag blöder i magen åså.. Nu vart det mycket vårdsnack, hehe, de blir lätt så när man själv jobbar/pluggar med det...

Annars idag har jag vart på utbildning, bråkat med en av cheferna (jag fick som jag vela) å snart ska jag sticka iväg och rida, denna gången inte på Disa utan på Tildra så förhoppningsvis blir det inte några fall.

Bilder från växhuset (förra helgens utflykt)
 Inne i växhuset (konferans & café)
 Hönshus

 Hönsen i hönstraktorn

Mör; i ordets rätta bemärkelse

Sådär ja, då har man avklarat två introdagar trotts en rodeotur i söndags, hehe, jo efter två timmars biltur så åkte jag ut å red Sandras unghäst (not a good idea) det var en riktig rodeotur som slutade på backen. Men åter till ämnet, det har alltså gått bra att jobba dessa två dagar, imorgon är det intro på jouren å därefter kör det igång på riktigt.


 En cowboy å en tjur, Det var ungefär så det såg ut när jag var ut med disa

Kort resumé av helgen

Helgen har vart helt underbar, den har kantats av sol, bad, uflykter, picknick, lek, grillning och mycket annat. Vi var såklart ut och såg lillaSyrran på balen och knäppte en massa kort, hon var solklart snyggast av alla :) vi hade med oss picknick i fransk stil som avnjöts i solen, något som var välbehövligt efter allt kortknäppande. Vi besökte även växthuset -ett ekohus där de bla även håller på att bygga ett earthship/solskepp. Besöket var så inspirerande och trevligt, det slutade i att jag och Mr E pratade byggplaner (för framtiden alltså)...Årets första dopp i havet har avklarats (kallt!!) och helgen var som en ren njutning.

För övrigt fick jag då en negativ biverkan av mina älskade smärtisar (sår i munnen, ej blåsor -sår) så i helgen har jag även vart enormt trött, utmattad. Proverna visade även att -tadaaa- jag har nog järnbrist igen, nya prover ska tas på onsdag... Ååå vad jag saknar mina smärtisar, naproxen är som en fis i rymden, de hjälper ju knappt...

Otroligt mycket bra

Tjoho, idag har vart en varm och mysig dag. Lillasyster tog studenten vilket medförde att jag med kameran i högsta hugg dokumenterat det mesta. Nu är hon ute på vift : ). Snart kommer Mr E upp med tåget och jag längtar så! Han har precis fått klartecken om semester så det blir två veckor på franska rivieran : )
För övrigt fick jag även reda på tentaresultat för psyktentan  --> näst bäst i klassen (skryt) ; )

Ja ni ser, det har hänt mycket bra och kul de här dagarna, imorgon ska jag iväg och rida på Palema (de ni alla travexperter ) en "farbror" har nyligen köpt (!) Johnny Palema och jag är välkommen ditut närhelst jag vill, vi var ut igår och tittade på hans föl -ursöta -

Imorgon förmiddag/dag blir det förmodligen badstranden, ev utgång på kvällen (det är ju Sveriges Nationaldag)
Ikväll spelar Amanda Jensen och en massa fler artister nere i stadsparken, få se om man drar dit...
Jo föresten, korten jag skickade efter har kommit de med, jättefin kvalité, jag vart jättenöjd,  så nu är det bara att börja sätta in i album....

Underbar helg med en nalkande späckad vecka

Helgen har vart helt underbar! Jag och pojkvännen har legat ute i solen och latat oss, haft "picknick" och ätit glass i stora lass, kastat boll, freesbee och spelat kubb och bara varit helt nykära.

Men helt onyttig och osocial är vi ändå inte vart i vårt kärleksrus, vi har både hunnit med att gå bort på middag och  även på bio med en kompis(såg Indiana Jones 4...-ganska bra faktiskt) sedan har jag både skickat iväg beställning på kort (som jag berättade om tidigare i veckan) samt borjat på att sy om en klänning som jag fått från Mr E´s mamma.Nu ska jag straxt iväg med en tröja som inte tillhör mig och sedan så blir det ut och springa (aldeles för mycket glas för att bortse från jogging idag) 

Nu till veckan som kommer så blir det en del:

  • Läkarkonsultation ang. reaktion på smärtisarna
  • Åka hem till s-hamn
  • Hjälpa mamma att stöka innan studenten
  • Fira lillaSyrrans student
  • Köpa present r/t ovanstående
  • Gå och se/ta kort på LillS när balen nalkas
  • Fira Sveriges nationaldag (fredagen 6/6)
  • Traditionsenligt nattdopp med Lina
  • Traditionsenligt lunchande med samma tjej

Jag ska även försöka klämma in ett besök hos tandläkaren och så måste jag hämta ut recpet. Jag får ju såklart inte glömma att ta med joggingskorna upp, ingen paus bara för att det blir en del att göra!