Bulgarien, -ja just de

Okej, mitt bloggande gick inte som planerat. Det vart en tuff kurs (mikrobiologi och farmakologi) som kom ivagen. A sen sa har jag val haft en slang av slohet ocksa...Men nu ar de sommarlov  a det kanns himla skont. Jag borjadet sommarlovet med en tentafest, ett par lata dagar i solen, en a annan tur pa krogen a sen fick jag, johanna och christina en impuls att aka utomlands. VI ville ha mera sol a avkoppling sa under ett bullbak tittades det pa resor. Efter ett par arbetspass pa akkis drog vi sen till Bulgarien och har sitter jag alltsa nu. 

Vi hamnade i en liten stad i sodra bulgarien som heter primorsko. Har finns mest inhemska turister och tyskar vilket innebar att nastan ingen kan engelska. Har ma ni tro att jag sett allt mojligt. Allt fran stora, tjocka, valkiga valrossar till manniskor till  smala. Har finns natt for alla (inklusive allas mardrom, haha) har finns ludna, lurviga kroppar, 70 ariga gubbar i tangastring och nakenbadare. Ja, jag har sett mycket ma ni tro. Denna lilla gulliga stad har ju sin charm, aven om den dock verkat fastna i 80-talet (megablonderat har, tuperat, byxor under armhalorna och sminkningar som inte gud skapat) Stranden ar dock mycket mysig och har ar valdigt billigt att leva.

 Vi har haft ett par dagar nu med stralande vader, idag vart de dock lite molnigt sa har pa eftermiddagen, tror att det ar aska som nalkas. Imorgon ska vi pa en liten utflykt till nan inhemsk by pa lite siteseeing, de ska bli spannande. BIlder a mer detaljer ska jag forsoka aterkomma med senare =)

Sen har man ju ocksa lart sig lite ord a fraser pa bulgariska vilket jag ar makta stolt over :)