mummsigt på bioduken

Jag är i himmelriket, eller inte, men himla nöjd iaf. Nu i vinter kommer det ut två nya filmer med hunken huge jackman (snygg, sexig å så manlig någon kan bli). Australia hade premiäa igår och relativt snart (hoppas jag) kommer Volvurine. Mumms

PS Mr E slår faktisk Huge Jackman (men bara precis)

irritationer, dumma jävlar å för mycket vin(?)

GAH! 2 irritationsmoment idag:

1) någon har ringt å frågat varför vår bil står på gästparkeringen (elfel, fått tillstådn av hyresvärden att stå där) vägra lägga näsan i blöt!!
2)Jag har fått en räkning på 300 kr på ett uteblivet läkarebesök what!!!!! hos vem då å var undrar ja, inte fått någon jävla lapp om det....

jag tog ett glas vin för å lugna mig, det gör jag ganska ofta.. varning???

Taxfreeshopping

Sådär, då är vi tillbaka i uppsala. Helst lsut är vi efter den goda julbuffén. På taxfreen hittade jag iaf en boxvin 2L, en douleys 1L , lite småkraffs, ett par örhängen å en gigantisk riesenpåse =)))

Det vart en riktigt lyckad resa. Maten var jättegod, drickat var gratis å det fanns gott om tid att både äta å gå i taxfreen (om man tar den senare buffén vilket vi gjorde) Det enda som var lite jobbigt var att det  var vågor på vattnet, men det gick..

För övrigt så har jag presenter klar till
Mamma
Pappa
LilleSyster
Mormor

Det som fattas är Mr E, Mr E´s mamma, min farmor, å min extra mormor och morfar.... Tror det blir en fin ostkorg till de sistnämnda men tll övriga vet jag icke...Är det någon som har nå bra presentförslag??

Gråt, grin å en massa sömn....

Jag var så himla slut igår, det jag ägnade mig åt i stora drag mellan 16-18 var att grina, 18.30 var jag hemma nerkrupen i min säng å somnade, vaknade en sväng mellan 22-24 sen sov jag till 10.00 imorse (13,5 h) det kontsiga är att jag fortfarande är trött. Men men, hur som helst, ikväll är det nobellfesten å jag jobbar (inte på den utan på gynavdelning) å imorgon drar jag och Mr E iväg till åland. Det blir god Jul buffé på båten å så en massa taxfreeshopping såklart.

Fredagskvällen

Sådär, du har det bakats luccebullar, imorgon blir det glöggkväll :)
Annars har jag fått undan en del tvätt och städ idag, jag har pysslat lite och inhandlat tills imorgon. Hunnit med att rättat klart ett arbete å sen träffat Nina å diskuterat C-uppsattsen.
Nu har jag precis bokat en ålands resa till mig och Mr E :) wiihoo va skoj, julbord och taxfree :))

skönt ledig och grubbleri

Igår fick jag erbjudande om att jobba på förlossningen hela jul + en del i januarie (=bra för plånboken)
men jag vet inte hur jag ska göra....

Iaf så ska jag inte jobba nå i helgen, =första gången på flera månader, det ska bara mysas, det känns så skönt att det bara blir egentid, jag har  varit så uppstressad och uppjagad nu på slutet eftersom jag har så mycket på g. Men en ledig helg, det behövs verkligen, välkommen :))

Har gjort en del skolarbete också, dessutom hunnit städa en del, jag känner mig helt enkelt så där nyttig, nu tror jag jag ska ge mig på ett försök att julpynta lite, samtidigt spm jag tänker på det där med julen.. Saken var den att Mr E tog lite illa upp, han förstår ju om jag vill jobba för att tjäna pengar åså men han hade nog hoppats på¨att få rå om mig hela julen istället för halva som det ev blir nu...

Ingen paus i mitt liv inte....

Ja hörrni ni, ni får ursäkta de icke existerande uppdateringarna som gjorts. Jag har helt enkelt inte hunnit, jag har så fullt upp hela tiden, det är praktik, skolarbete, resor, extrajobb, utflykter hit och dit... Ja ni förstår säkert.
En snabb uppdate ska jag dock bjuda på: Förra helgen (för det är bara helgerna som jag gör annat på än å är på praktiken i princip) så jobbade jag på förlossningen på lördag fm därefter tog jag tåget upp till S-hamn och myste med mamma och pappa, på söndagen firade vi min lilleSyster å sen på kvällen för jag hem. I tisdags var jag visserligen ledig nu när jag tänker efter, för den spenderade vi i slottsbacken åkandes te-fat för att sedan värma oss med lite varm oboy och marsmallows på Linés. Nu i helgen så var schemat som detta;
Fredag: jubileums show med attra (Mr E med å spelar)
Lördag: LilleSyster får sin present i form av middag, fika och bio (mycket mysigt)
Söndag: jobb på förlossningen samt adventsfika hos svärmor

Nu till helgen som kommer så tror jag iaf att det blir lugnt, det enda som är fastspikat är luccebak på fredagskvällen. Veckan som kommer lyder dock så här: praktik, praktik, praktik, praktik....Ikväll ska jag dock slita mig lite tidigare för vattengympa och på onsdag blir det en något längre sovmorgon r/t läkarbesök. Det ligger dock i planerna att en ev. glöggkväll ska införlivas i helgen, ev också tjejkväll med lilleSyster.
-Det vart visst inte så lugnt ändå.....