Sista timmen (och allt som där hör till)

Sista timmarna för tentan, gah! Jag är nervös, det är bara att erkänna, jag är nervös därför att det inte känns som att jag kunnat förbereda mig på det sätt jag vill, jag har ju ingen aning om hur tentan kommer att se ut eller ännu mindre vilka områden som tas upp -inte schysst så här i sluttimmarna på terminen.

Sist vi hade tenta (förra fredagen) så var jag också skapligt nervös, det måste jag ha vart iaf för när jag står där och ska leta fram mitt kodord (ni vet istället för att man skriver sitt namn på tentan) så ser jag klart och tydligt att jag heter stjärtmes, skrivet och skrivet, men när jag kom fram och skulle lämna tentan så tittar hon bara konstigt på mig, jag hette nämligen inte stjärtmes, jag hette havstrut. Ojsan säger jag på sedvanligt vis och skriver "rätt" kodord: havsstrut. Eeeeh, jag kom på ganska snabbt vad jag gjort och gick återigen tillbaka och ändra, hon började till och med skratta...


Igår kom min lillasyster hem från bulgarien, hon kommer att vara brunare än bajs den lilla rackaren -avundsjuk 3000- för övrigt måste jag hitta en present till henne, hon tar ju nämligen studenten i slutet på nästa vecka. några förslag?

Nu så här sista timmarna före avslutet på termin fyra så är det ju till att bli lite nostalgisk, jag tänker på hur det var förra året och skillnaden mellan iår och då. I mitt liv har det hänt mycket, både personligen och om man tänker på människorna runt ikring. Jag har kommit till insikt med en del saker, andra jobbar jag fortfarande på, människor har kommit och gått, och trotts att hjärnan har gått dubbla pass den här terminen så har jag ju klarat den (vet inte hur det ser ut med tentorna förstås men jag pratar om lektioner etc..) Den här sommaren blir ganska olik den förra, fast absolut inte sämre. Den här sommaren är alla vänner kvar i Uppsala, jag jobbar inte så fasligt mycket och det känns som att jag är fri till att planera precis som jag vill.

Sol, vibrationsträning och Comedy corner

Gårdagen var jättemysig, soltimmarna spenderades i bikini på gräsmattan, såklart pluggandes, men ändå.. Därefter bar det iväg ner på stan för att träffa Cissi, vi provade på vibrationsträning och sedan käkade vi mat tillsammans. Kvällen spenderades med Mr E på Harrys. Det var säsongsavslut på Comedy corner, det var fullbokat men hur det än var så på fem minuter hade Mr E fixat ett bord till oss. Vi avnjöt gott dricka medan vi skrattade och skrattade åt dessa stand "uppare" (bl a han järvheden) och en street-prefomrer.

Idag blir något av de lugnare dagarna nu i veckan:
-Idag väntar mer plugg, det allra sista nu inför morgondagen
-kl 15 ska jag på möte med chefen ang. i sommar
-ut å springa

Självklart pluggar jag ute i solen : )


Fullproppad dag och antastare i skogen

Idag har jag vart en riktig flitmyra, jag har inte bara tentapluggat, jag förberedde mig dessutom för dagens seminarie och föredrag. Sen var det då skola fram till tre men efter det satte jag och Hanna oss på gräsmattan utanför skolan och njöt av solen. Sedan åkte jag hem och pluggade lite mer, slängde in en tvätt, handlade och så stack jag ut å sprang en sväng. Det är skönt att ha dagar som är fullproppade ibland...

Imorgon ska jag försöka se till att skicka iväg en beställning på kort ifrån mina och Mr E´s resor; frankrike, england, estland samt lite från högtider och sådant. Sedan blire förståss plugg (veckans överaskning) ska även möta upp Cissi för lite extra plugg på kvällen



Ooooo my God
, precis på nyheterna: Ikväll hade det vart en man som ofredat tre kvinnor i stadsskogen. Gissa vart jag sprang... Stadsskogen... Jösses, nu ska jag aldrig springa på kvällen något mera, jag som tyckte idag när jag sprang "det här vart ju inte så farligt" -jo tjena...


Cykling i Stadsskogen <---- stadsskogen,

Solsken idag, solsken hela veckan (?)

Gårdagens grillfest/schlagerparty var supertrevlig. Det åts grillat, potatisgratäng goda såser, sallad och gott vin, till schlagerfestivalen bjöds det på goda drinkar och tilltugg. Det var menat med utgång efter sclagerfestivalen men när vi cyklade in mot flustret sprängdes Mr E´s däck, det lät som ett gevär brann av, jag skrek i högan sky och den lilla haren som just skuttade över vägen stelnade förskräckt. Vi fick då gå in och anlände 00.45 till en helt enorm klubbkö, då fick det vara nog tyckte vi och gick hem istället, vem betalar 100 kr i inträde när den totala tiden på klubben kanske blir mindre än 45 min...
  


Idag har solen skinit för fullt här i uppsala, jag spendarade förmiddagen på Mr E´s balkong med en något mörkare hudfärg som bevis, även frukosten intogs där, det var en mysig morgon må ni tro. 

Mors dag som det är idag innebar grattismms och middag, den föregående till min egen mamma och den senare hos Mr E´s mamma. Där även en ny klänning fann sin väg in till min garderob : )


Morgonens mys och kvällens krusidull

   
Morgonen bestod av kärlek, smulpaj och kyssar (finns någon bättre blandning?) 


Gårdagen avslutades på ett riktigt bra sätt, det vart dock ingen tentafest för mig, men vad gör det, natten innan spenderades med stödkorsett och åtaliga uppvaknanden så jag var glad att jag orkade hålla mig vaken länge nog för att se: 

Salem al Fakir 

-uppträdde nere i slottsbacken igårkväll. Verkligen skitbra live.


Innan konserten hade Mr E lagat middag åt oss och resten av kvällen ägnades åt mys, precis som den här morgonen... Vi har faktiskt snart vart tillsammans i ett och ett halvt år och jag måste säga att jag är som nykär. Han är mannen med stor M om jag får lov att säga så : ) 


Nu ska jag raskt göra mig iordning, fläskfilén ligger och drar åt sig smak av marinaden i kylskåpet och resten av atrialjerna till spetten är uppskurna och klar. Vi ska iväg på en grillfest med efterföljande slagerfest (jag är så taggad inför ikväll att inte ens slager kan förstöra det ; )  )

 


Det var länge sedan sist

Ojsan, ni visar då enträget vad envisa ni är, trotts att det var månader sedan jag skrev ett inlägg så har ni varje dag läst min blogg. Tummen upp till er. Jag har som ni förstått haft en bloggpaus. Man orkar ju inte allt här i världen..

Ja, vad har jag då ägnat mig åt? Det är allt möjligt det. Jag har bl a ägnat mig åt att skaffa sommarjobb (som efter mkt om och men blev bra), skaffat mig en medryttarhäst (goes icelandic...) , fått inbjuden till santa barbra carlifonien, haft mycket praktik, planerat sommaren, pluggat arselet av mig, vart hem och hälsat på i s-hamn och faktiskt börjat springa -målet 2008 är tjejmilen i augusti :) Något jag glömt? Förmodligen...
    
 
Nu senaste veckan är lättare att komma ihåg (konstigt nog med allt jag pluggat in) den har bestått av enormt mycket pluggande, vilket gjorts allra bäst på storkens café med vänner (med en hel del medföljande fikande)
Vårruset har jag hunnit med att springa å ikväll är det pride-festival här i Uppsala samt en massa konserter. Imorrn ska jag till goa Hanna på en grill/schlager fest med utgång efter de.