små ord betyder så mycket

En lycka så stor att det väller över, att tårar rinner. Rösten vibrerar och hjärtat dunkar hårdare. Som en solig vårdag och sommarens värme. Som höstens söta doft och vinterns nyfallna snö. En ofattbar glädje, en pirrande känsla som utav lätt beröring, en belåtenhet som efter en kärleksstund. Alla angenäma känslor som ihopbuntade till en bukett.En Kväll, En längtan

Mörkret sluter sig kring kvällen, omfamnar natten som om de vore de ända. Flirtar med fantasin genom sina förföriska skuggor, låter oss tro och fachineras. Smeker allt och alla i sin närhet. Urskiljeslös förutom mot det allra ljusaste. Vältrar sig i sin egen prakt och vaggar oss in i en drömmens värld.

En värld full av förunderliga ting, av tankar så skinande av klarhet och logik. Av tankar så inspirerande av fantasin. Allas våra egenskaper görs till möjligheter, och allas våra önskade egenskaper görs till verklighet. Där åtrå hålls kvar och där passionen aldrig dör. Där lycka blir möjlig för alla och där alla har allt kvar.

God Natt Mina Nära, Kära, Underbara och Älskade.


Tight schema

Sommarlovet närmar sig sin ända, sitt slut. I tre månader har man haft det "ledigt", ledigt från skolan vill säga. Dessa tre månader har bestått av resor, både inomland och utomlands, arbete, utflykter m.m.  Ska göra ett kollage av bilder som kommer upp lite senare. Nu är det två veckor kvar på mitt lov, på dessa två veckor klämmer jag in; jobb, ett besök hem till s-hamn och en resa med älsklingen till franska rivieran.


Eufori

Jag drar ett djupt andetag när jag gäspande kliar mina ögon. Fönstret är öppet och min nakna kropp tycks äntligen börja acceptera värmen. Trotts tröttheten i min kropp bubblar mitt sinne. En känsla som kittlar i maggropen -likt humlor som surrar en varm sommardag, såsom en lätt smekning av dig.

Alla färger, alla mjuka ljud, som en kyss av solen och en efterlängtad smekning av vattnet, allt underbart bubblandes i mitt blod. Eufori. Så underbart allt tycks te sig.

En lätt bris drar in, iliandes längs min ryggrad kysser den sig fram till mitt medvetande, ett leende som tillägnas de som behöver det.