sista kvallen

Imorgon blir det hemfard. Buhu. Det har vart sa skona dagar. Underbara. Bilder, berattelser m.m. kommer senare. Nu ska vi njuta av sista kvallen.

Imponerad

Tänk att jag hann allt (hoppas jag inte glömt något) som jag skulle hinna idag.
Jag har : Växlat pengar
                 Träffat Sandra på en kort prominad
                 Postat brev och ringt en del samtal
                 Pratat med läkaren
                 Tvättat
                  Packat
-Detta på en tidsfrist mellan 8.30 -12.00
Nu ska jag straxt åka iväg till jobbet där jag idag ska försöka sätta mig ner och göra lite administrativt (dvs lite uppg.) Samt måste jag komma ihåg det där med titerkontrollen.

Ikväll efter jobbet blir det till att varva ner med lite mys och glögg (inspirerad av Malin) det blir dock ingen sen kväll då alex hämtar upp oss kl 7 imorgonbitti.

Jag är så excited över vår tripp till london. Vi har redan sett ut en del vi ska göra, några museeum, marknader och affärer (såklart) vi har även hittat en isrink där man kan hyra skridskor (mysigt=)). Ska försöka blogga någon gång från London också. =)

Uppdate om allt.

Om praktiken:
Första dagen var trist då jag gick med en undersköterska som förutom mig också hade en till introduktion och vem som helst kan nog räkna ut att 3 människor på en människas jobb blir, ja, lite lite jobb. Gick hem och var allmänt negativt inställd till praktiken. Dock har denna vecka funkat super. Jobbar bara kväll denna vecka och jag tycker att min handledare (trotts den dåliga starten med inget schema) har vart super, lugn och förklarande. Tycker att det kunde nog inte vart bättre. Får berömm hela tiden av både henne och annan personal så jag känner mig riktigt glad.

Om Livet i allmänt:
Jag deppade ner lite i helgen/under helgen då det vart så mycket på slutet, och för mig då, uppenbarligen för mycket. Har dock rett ut en del tankar nu och det börjar kännas bra igen. Helgen var för övrigt mkt bra, i fredags var vi på middag hos Mr E´s mamma, och jag fick en ny klänning av henne =). På lördag gick vi ut på älggasquen och dansade loss, innan hade vi laddat upp med taco och baylies, söndagen tillbringades till viss del i badkaret och sängen, restrerande med att förbereda lite inför praktiken.

Om Resan:
I övermorgon morgon åker vi alltså. Alex är superdupersnäll som skjutsar oss till flygplatsen. Väskan är framplockad och jag har börjat packa så smått, mera packning sker imorgon. Viktiga saker som pass och andra papper är framplockat. Efter ett hiskligt krångel med letande efter kattvakt (antingen borta eller upptagen eller fullt) så ställde Sandra upp (tusen tusen tack) så nu är det bara att växla pengar och packa allt klart som gäller.

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon, doktorn ska ringa kl 9, Sandra och jag ska ta en prommis, pengar ska växlas och så får jag inte glömma att springa över till infektion vid 19 för en titerkontroll.

Första dagen på praktiken

Första dagen på praktiken, pirrpirr.
uppdaterar senare

brief uppdate

Idag har jag jobbat extra på transplatations avdelningen. Det var så lugnt att det vart tråkigt, men det generar ju pengar så det är sådant som man får ta. Imorgon går jag första dagen på praktiken så nu ska jag sätta mig ner och göra "inlärningsmål" till mig själv. Är för övrigt mycket glad då vi bokat biljetterna nu. Den åttonde flyger vi alltså till london och stannar ända till den 12 =)